Η μελέτη HACCP αφορά στην ασφάλεια τροφίμων.
Εμπεριέχει διαδικασίες που διασφαλίζουν την υγεία του καταναλωτή και η εφαρμογή του θεωρείται αυτονόητη σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων και ποτών.
Είναι νομική απαίτηση από τον κοινοτικό κανονισμό (ΕΕ) 852/2004 και τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
Πλεονεκτήματα
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ύπαρξης μελέτης HACCP στην επιχείρηση, είναι η απαλλαγή από την ανάγκη πιστοποιημένης εκπαίδευσης των χειριστών τροφίμων στην ασφάλεια των τροφίμων. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 2616 Β, εκδ. 17-8-2007, η ύπαρξη μελέτης HACCP επιτρέπει την εσωτερική εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης τροφίμων, εφόσον υπάρχει διαδικασία, αντίστοιχο υλικό εκπαίδευσης και συμπληρωμένο αρχείο.
ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ HACCP, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ
ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΦΕΚ (ΤΕΥΧΟΣ ‘B 2161, 23-6-2017) ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΕ 852/2004.
ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
(ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΕΙ ΕΦΕΤ, ΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΦΕΚ ΄Β, 1616, 17-8-2007).
ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ HACCP
ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ HACCP ΑΠΟ ΤΟ EASY-HACCP, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
6930 820260 & 6907684268
info@easy-haccp.gr
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 75
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Τ.Κ. 15234
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΣΒΟΥ
ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ 5
ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Τ.Κ. 81100