Ακολουθήστε μας:

Ποιοί είμαστε

Home Ποιοί είμαστε

Λίγα λόγια για το easy-HACCP

Η επιχείρηση easy-HACCP πήρε την τωρινή μορφή της το 2011. Δραστηριοποιείται στις συμβουλευτικές υπηρεσίες (μελέτες ISO – HACCP – Green Key) προς όλων των ειδών τις επιχειρήσεις, καθώς και στην προαξιολόγηση-προετοιμασία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων για τη διαδικασία της κατάταξης.

Τρόπος λειτουργίας

Ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησής μας είναι κυρίως ηλεκτρονικός. Αυτό σημαίνει πως η επικοινωνία, η ανταλλαγή αρχείων, διαδικασιών, οδηγιών εργασίας, συστημικών αρχείων κτλ γίνεται μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων. Αυτό έχει 2 μεγάλα πλεονεκτήματα:

To easy-haccp είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή με σκοπό την κάλυψη νομοθετικών και κανονιστικών υποχρεώσεων, σχετικά με την υγιεινή & ασφάλεια τροφίμων.

01. Μικρότερος χρόνος

απόκρισης από εμάς προς τις ανάγκες σας, καθώς δεν εμπλέκονται συναντήσεις, ταξίδια, διαμονές κτλ στην όλη διαδικασία της συνεργασίας μας. Η επικοινωνία μας γίνεται μέσω e-mail και τηλεφώνων, όπως άλλωστε γίνεται πλέον με όλα.

02. Μικρότερο κόστος

για εσάς, αφού δεν χρεώνουμε κόστος μετακινήσεων, εισιτηρίων, διαμονής-διατροφής, εργατοωρών κτλ.

Πλεονεκτήματα

Χρόνοι απόκρισης

Οι χρόνοι απόκρισής μας είναι σύντομοι

Κόστος υπηρεσιών

Το κόστος υπηρεσιών μας επιτρέπει την πιστοποίηση και στις οικονομικά ασθενέστερες επιχειρήσεις

Εξυπηρέτηση

Η εξυπηρέτηση είναι άμεση και ειλικρινής

about

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από επιστήμονες διαφορετικών ειδικοτήτων, που γνωρίζουν το αντικείμενο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και των συστημάτων διαχείρισης.

  • Τεχνολόγοι τροφίμων
  • Κτηνίατροι
  • Μηχανικοί
  • Πάροχοι υγειονομικών υπηρεσιών
  • Σύμβουλοι ΕΣΠΑ – διαγωνισμών Δημοσίου

Γιατί να μας επιλέξετε ;

Με ένα μεγάλο αριθμό πελατών, οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν την ανάγκη τους για μελέτες-πιστοποιήσεις, να είναι ικανοποιημένοι και να μας σύστησαν και σε άλλους γνωστούς τους, που έψαχναν τέτοιες υπηρεσίες, νιώθουμε πως κάνουμε κάτι σωστό και επιτυχημένο.

Οι χρόνοι απόκρισής μας είναι σύντομοι, το κόστος υπηρεσιών μας επιτρέπει την πιστοποίηση και στις οικονομικά ασθενέστερες επιχειρήσεις, ενώ η εξυπηρέτηση είναι άμεση και ειλικρινής. Η πληρωμή γίνεται σε 2 ή περισσότερες δόσεις, κατόπιν συνεννόησης, καθώς αντιλαμβανόμαστε και ζούμε και οι ίδιοι την πρωτοφανή και δύσκολη οικονομική συγκυρία. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, πέρα από ό,τι αναφέρει η οικονομική μας προσφορά.

450+

Επιτυχώς

Ολοκληρωμένα Projects

55+

Περιοχές

Στο Βόρειο Αιγαίο

25

Χρόνια

Εμπειρίας