Ακολουθήστε μας:

Μελέτη HACCP – Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου

Home Μελέτη HACCP – Ανάλυση Επικινδυνότητας και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου

Η μελέτη HACCP αφορά στην ασφάλεια τροφίμων.

Εμπεριέχει διαδικασίες που διασφαλίζουν την υγεία του καταναλωτή και η εφαρμογή του θεωρείται αυτονόητη σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων και ποτών.

Είναι νομική απαίτηση από τον κοινοτικό κανονισμό (ΕΕ) 852/2004 και τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

αναλυση επικινδυνότητας

Πλεονεκτήματα

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της ύπαρξης μελέτης HACCP στην επιχείρηση, είναι η απαλλαγή από την ανάγκη πιστοποιημένης εκπαίδευσης των χειριστών τροφίμων στην ασφάλεια των τροφίμων. Σύμφωνα  με το ΦΕΚ 2616 Β, εκδ. 17-8-2007, η ύπαρξη μελέτης HACCP επιτρέπει την εσωτερική εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης τροφίμων, εφόσον υπάρχει διαδικασία, αντίστοιχο υλικό εκπαίδευσης και συμπληρωμένο αρχείο.

ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ HACCP, Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ

ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΦΕΚ (ΤΕΥΧΟΣ ‘B 2161, 23-6-2017) ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΕ 852/2004.

ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

(ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΒΑΣΕΙ ΕΦΕΤ, ΜΕ ΑΡΧΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ,  ΦΕΚ ΄Β, 1616, 17-8-2007).

ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ HACCP

ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ HACCP ΑΠΟ ΤΟ EASY-HACCP, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Εταιρικά Στοιχεία

Στοιχεία υπεύθυνου επικοινωνίας

Διαβάστε την πολιτική απορρήτου εδώ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 6930 820260 & 6907684268

 info@easy-haccp.gr

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ

 ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 75
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Τ.Κ. 15234

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΕΣΒΟΥ

 ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ 5
ΜΥΤΙΛΗΝΗ, Τ.Κ. 81100